KoiraEnergiaa

Koulutukset

Tiedustele vapaita koulutusaikoja suoraan Maaritilta. Asun Helsingissä, mutta kesällä majailen osittain myös Etelä-Pohjanmaalla ja silloin koulutukset onnistuvat myös niin, että matkakulut lasketaan sieltä alkaen.

Kokopäiväkoulutus

Tarjoan koirien tottelevaisuuskoulutusta seuroille ja muille ryhmille. Koulutuksessa keskitytään löytämään oikeanlaiset tavat opettaa uusia asioita koiralle ja/tai ratkomaan koirakon haasteita. Samalla ohjaaja saa selkeät ohjeet miten jatkaa treenejään eteenpäin. Koulutuksia voidaan järjestää kaikkina viikonpäivinä klo 8 ja 21 välillä.

TOKO-Valmennus

Valmennus eroaa normaalista koulutuksesta siten, että tapaamiset sovitaan säännöllisesti, yleensä kerran tai kaksi kuukaudessa. Yhdessä valmennettavan kanssa määrittelemme tavoitteet, ja suunnittelemme harjoitukset siten, että tavoitteet ovat saavutettavissa. Tavoitteet ovat koirakkokohtaisia  -  toiset tavoittelevat huipulle ja toiset alempien luokkien koulutustunnusta. Valmennustunnit on hyödyllistä aloittaa jo pennun tai nuoren koiran kanssa. 

Valmennus voidaan toteuttaa myös etäkoulutuksena. Lue lisää etävalmennuksesta

Yksilökoulutus

Yksärille voi tulla, joko yksin tai kaverin kanssa. Yksilökoulutus voi olla pidempiaikaista valmennusta tai yksittäinen tunti. 

Yksilökoulutukset voidaan toteuttaa myös etäkoulutuksena Lue lisää täältä.

Luennot

Luentojen aiheet voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti.