KoiraEnergiaa
fi

Verkko- ja etäkoulutukset


Etä- ja verkkokoulutukset

Jatkuva valmennus (etänä)

Kaipaatko pidempikestoista valmennusta -se useimmiten tuottaakin tulosta.

Harjoittele määrätietoisesti kohti omia tavoitteitasi. Voit joko itse valita aiheen tai voimme määritellä sen yhdessä tavoitteittesi mukaisesti. Saat ohjeet ja tarvittaessa esimerkkivideot, lisäksi tarkastelemme edistymistä viikon välein. Voit aloittaa kuukauden valmennuspaketilla ja jatkaa tarpeittesi mukaan. Tämä koulutus voidaan toteuttaa joko yksityiskoulutuksena tai voit myös kerätä oman valmennusryhmän jonka kanssa treenaat. Osallistuminen edellyttää, että pystyt videoimaan treenejäsi. Voit myös korvata yhden etätapaamisen lähitapaamisella (hinta tällöin 125 €). Kysy lisää valmennuksesta: toko@maarithellman.fi

Hinta: 99 € / kk


Koesuorituksen rakentaminen -verkkokurssi

Toimiiko koira eri tavalla kokeissa kuin treeneissä? Etkö kenties ihan tiedä miten kokeeseen kannattaisi valmistautua. Koirat ovat hyvin erilaisia tässäkin suhteessa. Ja aina ei ole ihan helppoa saada koiraa kisakuntoiseksi. Tällä kurssilla pyritään löytämään kullekin koirakolle sopiva tapa miten rakentaa riittävän hyvä, varma ja iloinen koesuoritus ilman kikkailuja. Kurssilla ei paneuduta liikkeiden tekniseen osaamiseen ja koiran tulisi pääosin osata luokkansa liikkeet osallistuakseen kurssille. Kurssin alkaa lyhyellä johdantoluennolla, jonka voit katsoa silloin, kun haluat.

Kurssi alkaa: Kun on riittävästi ilmoittautuneita

Kurssin kesto: 5 viikkoa 

Hinta: 70 € (eli 14 €/viikko)

Tunnistusnoutokurssi 1

Haluatko että koirasi työskentelee tunnistusnoudossa itsenäisesti ja varmasti? Tule kanssani opettamaan koirallesi menetelmä, joka perustuu koiran omaan oivaltamiseen ja jossa koiralle kehittyy hyvä motivaatio ja itseluottamus tehtävää kohtaan. Otin tämän menetelmän käyttöön kymmenisen vuotta sitten, ja omat koirani sekä monet muut koirat ovat oppineet tällä menetelmällä tunnistusnoudon. Tunnistusnouto 1 -kurssilla aloitetaan liikkeen opettaminen aivan alusta ja edetään oman kapulan tunnistamiseen. Osallistujille ei ole ala- tai yläikärajaa, ja myös pennut ovat tervetulleita. Kurssi soveltuu myös kiihkeille koirille ja niille jotka mielellään pureskelevat tunnarikapulan palasiksi. Voit myös opettaa koirallesi tunnistusnoudon aivan alusta lähtien uudelleen, jos sinusta tuntuu että olette umpikujassa.

Kurssi toteutetaan Facebook-ryhmänä. Kurssilla käydään läpi kuusi opetusvaihetta, joista jokaisesta esitellään esimerkkivideo. Harjoitusvaiheiden välillä osallistujat harjoittelevat itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti ja voivat myös antaa harjoitusvideonsa kouluttajan kommentoitavaksi. 

Kurssiaika: 5 viikkoa (Voit aloittaa kurssin milloin haluat)

Hinta: 70 €


Tunnistusnoutokurssi 2

Tunnarin jatkokurssi Tunnistunoutokurssi 1:n käyneille. Kurssi on tarkoitettu koirille, jotka hallitsevat Tunnistusnouto 1:n tehtävät. Jatkokurssilla esitellään koiralle erilaisia häiriöitä ja tunnistusnouto kasataan kokonaiseksi liikkeeksi.  

Kurssiaika: 5 viikkoa (Voit aloittaa kurssin milloin haluat)

Hinta: 65 €


Seuraaminen (perus- ja jatkokurssi)

Paljon on käyty keskustelua siitä millaiselta tokon seuraamisen tulisi näyttää. Määritelmä seuraamiseen on luettavissa tokon suoritus- ja arvosteluohjeissa, joissa se on yksityiskohtaisesti kuvailtu. Toinen asia onkin sitten se, miten seuraaminen koulutetaan koiralle. Seuraamisen kouluttamiseen vaikuttavat todella paljon koiran fyysiset ominaisuudet, kuten rakenne, koko ja liikkumistyyli. Lisäksi tietysti temperamentti vaikuttaa siihen, miten helppoa tai vaikeaa on opettaa koiralle tokon suoritus- ja arvosteluohjeiden mukainen seuraaminen. Mikä on kullekin koiralle paras ja helpoin tapa seurata: optimaalinen tempo, askellus, asento, paikka yms. Kaikki tämä täytyy pohtia ja suunnitella jokaiselle koiralle yksilöllisesti. 

Myös seuraamisen kanssa saattaa käydä niin, että ohjaaja huomaa haluavansa muuttaa/korjata joitain asioita siitä. Tämä on monesti iso projekti, mutta mitä nopeammin työhön tartut, sen parempi.

Kurssilaiset jaetaan muutamaan ryhmään iän ja osaamistason mukaan. Mahdollisesti oman ryhmänsä saavat koirat, joiden seuraamista korjataan. Joten kaiken tasoiset ovat tervetulleita mukaan.

Kurssi toteutetaan Facebook-ryhmänä ja kouluttajan kommenttien ja ohjeistuksen saamiseksi tulisi sinulla olla mahdollisuus treeniesi videointiin.

Peruskurssi (uusille):

Kurssi alkaa: Kun on riittävästi ilmoittautuneita                          Kurssin kesto: 5 viikkoa                                                                Hinta: 70 € (eli 14 €/viikko) 

Jatkokurssi (peruskurssin käyneille):

Kurssi alkaa: Kun on riittävästi ilmoittautuneita                        Kurssin kesto: 5 viikkoa                                                        Hinta: 60 € (eli 12 €/viikko) 


Kauko-ohjaus (takajalat paikallaan)

Kauko-ohjaus on teknisesti hyvin vaativa liike tokossa. Ei riitä, että koira vaihtaa oikean asennon vaan sen lisäksi asennonvaihtojen tulisi olla nopeita ja asentojen puhtaita. On sanomattakin selvää, että näiden opettaminen vaatii paljon toistoja ja on pitkä projekti.

Tällä kurssilla treenataan kauko-ohjauksen tekniikkaa aloittaen perusteista. 

Kurssi toteutetaan Facebook-ryhmänä. Kurssilla käydään läpi erilaisia harjoituksia asennonvaihtoihin, joista jokaisesta esitellään esimerkkivideo. Osallistujat voivat halutessaan myös antaa harjoitusvideonsa kouluttajan kommentoitavaksi.

Kurssille voit ilmoittautua koska haluat

Kurssin kesto: 6 viikkoa 

Hinta: 70 €