KoiraEnergiaa

Verkko- ja etäkoulutukset


Etä- ja verkkokoulutukset

Jatkuva valmennus (etänä)

Kaipaatko pidempikestoista valmennusta -se useimmiten tuottaakin tulosta.

Harjoittele määrätietoisesti kohti omia tavoitteitasi. Voit joko itse valita aiheen tai voimme määritellä sen yhdessä tavoitteittesi mukaisesti. Saat ohjeet ja tarvittaessa esimerkkivideot, lisäksi tarkastelemme edistymistä viikon välein. Voit aloittaa kuukauden valmennuspaketilla ja jatkaa tarpeittesi mukaan. Tämä koulutus voidaan toteuttaa joko yksityiskoulutuksena tai voit myös kerätä oman valmennusryhmän jonka kanssa treenaat. Osallistuminen edellyttää, että pystyt videoimaan treenejäsi. Voit myös korvata yhden etätapaamisen lähitapaamisella (hinta tällöin 125 €). Kysy lisää valmennuksesta: toko@maarithellman.fi

Hinta: 99 € / kk


Tunnistusnoutokurssi 1

Haluatko että koirasi työskentelee tunnistusnoudossa itsenäisesti ja varmasti? Tule kanssani opettamaan koirallesi menetelmä, joka perustuu koiran omaan oivaltamiseen ja jossa koiralle kehittyy hyvä motivaatio ja itseluottamus tehtävää kohtaan. Tunnistusnouto 1 -kurssilla aloitetaan liikkeen opettaminen aivan alusta ja edetään oman kapulan tunnistamiseen vaihe vaiheelta. Osallistujille ei ole ala- tai yläikärajaa, ja myös pennut ovat tervetulleita. Kurssi soveltuu myös kiihkeille koirille ja niille jotka mielellään pureskelevat tunnarikapulan palasiksi. Voit myös opettaa koirallesi tunnistusnoudon aivan alusta lähtien uudelleen, jos sinusta tuntuu että olette umpikujassa.

Kurssi toteutetaan Facebook-ryhmänä. Kurssilla käydään läpi kuusi opetusvaihetta, joista jokaisesta esitellään esimerkkivideo. Harjoitusvaiheiden välillä osallistujat harjoittelevat itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti ja voivat myös antaa harjoitusvideonsa kouluttajan kommentoitavaksi. 

Kurssiaika: 5 viikkoa (Seuraava kurssi alkaa 28.7.2023)Tunnistusnoutokurssi 2

Tunnarin jatkokurssi Tunnistunoutokurssi 1:n käyneille. Kurssi on tarkoitettu koirille, jotka hallitsevat Tunnistusnouto 1:n tehtävät. Jatkokurssilla esitellään koiralle erilaisia häiriöitä ja tunnistusnouto kasataan kokonaiseksi liikkeeksi.