KoiraEnergiaa

Verkko- ja etäkoulutukset


Jatkuva valmennus (etänä)

Kaipaatko pidempikestoista valmennusta -se useimmiten tuottaakin tulosta.

Harjoittele määrätietoisesti kohti omia tavoitteitasi. Voit joko itse valita aiheen tai voimme määritellä sen yhdessä tavoitteittesi mukaisesti. Saat ohjeet ja tarvittaessa esimerkkivideot, lisäksi tarkastelemme edistymistä viikon välein. Voit aloittaa kuukauden valmennuspaketilla ja jatkaa tarpeittesi mukaan. Tämä koulutus voidaan toteuttaa joko yksityiskoulutuksena tai voit myös kerätä oman valmennusryhmän jonka kanssa treenaat. Osallistuminen edellyttää, että pystyt videoimaan treenejäsi. Voit myös korvata yhden etätapaamisen lähitapaamisella (hinta tällöin 125 €). Kysy lisää valmennuksesta: toko@maarithellman.fi

Hinta: 99 € / kk


Koesuorituksen rakentaminen (verkkokurssi)

Toimiiko koira eri tavalla kokeissa kuin treeneissä? Etkö kenties ihan tiedä miten kokeeseen kannattaisi valmistautua. Koirat ovat hyvin erilaisia tässäkin suhteessa. Ja aina ei ole ihan helppoa saada koiraa kisakuntoiseksi. Tällä kurssilla haetaan kullekin koirakolle sopiva tapa miten rakentaa riittävän hyvä, varma ja iloinen koesuoritus. Kurssin aikana saamiesi harjoitusten ja tehtäviä avulla pääset nopeammin tavoitteeseesi. Kurssin alkaa lyhyellä johdantoluennolla, jonka voit katsoa silloin, kun haluat.

Kurssi on ostettavissa 29.9.2023 alkaen 


Tunnistusnouto1 -kurssi (verkkokurssi)

Haluatko, että koirasi työskentelee tunnistusnoudossa itsenäisesti ja varmasti? Kun annat koirasi oivaltaa tehtävän, koiralle kehittyy hyvä motivaatio ja itseluottamus tehtävää kohtaan.

Tunnistusnouto 1 -kurssilla aloitetaan liikkeen opettaminen aivan alusta ja edetään oman kapulan tunnistamiseen. Ennakkotaitoja ei tarvita. Osallistujille ei ole ala- tai yläikärajaa, ja myös pennut ovat tervetulleita. Kurssi soveltuu myös kiihkeille koirille ja niillekin jotka mielellään pureskelevat tunnarikapulan palasiksi. Voit myös opettaa koirallesi tunnistusnoudon alusta lähtien uudelleen, jos sinusta tuntuu että olette umpikujassa.

Kurssilla käydään läpi kuusi opetusvaihetta, joista jokaisesta esitellään esimerkkivideo. Harjoitusvaiheiden välillä osallistujat harjoittelevat itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti ja voivat myös antaa harjoitusvideonsa kouluttajan kommentoitavaksi.  

Lisätietoja: toko@maarithellman.fi

Kurssin kesto: 50 pv


Tunnistusnouto 2 -kurssi (verkkokurssi)

Tunnarin jatkokurssi Tunnistunouto 1  -kurssin käyneille. Kurssi on tarkoitettu koirille, jotka hallitsevat Tunnistusnouto 1 -kurssin tehtävät. Jatkokurssilla  tunnistusnouto kasataan kokonaiseksi liikkeeksi.  

Lisätietoja: toko@maarithellman.fi

Kurssin kesto: 50 pv


Seuraamiskurssi (verkkokurssi)

Paljon on käyty keskustelua siitä millaiselta tokon seuraamisen tulisi näyttää. Määritelmä seuraamiseen on luettavissa tokon suoritus- ja arvosteluohjeissa, joissa se on yksityiskohtaisesti kuvailtu. Toinen asia onkin sitten se, miten seuraaminen koulutetaan koiralle. Seuraamisen kouluttamiseen vaikuttavat todella paljon koiran fyysiset ominaisuudet, kuten rakenne, koko ja liikkumistyyli. Lisäksi tietysti temperamentti vaikuttaa siihen, miten helppoa tai vaikeaa on opettaa koiralle tokon suoritus- ja arvosteluohjeiden mukainen seuraaminen. Mikä on kullekin koiralle paras ja helpoin tapa seurata: optimaalinen tempo, askellus, asento, paikka yms. Kaikki tämä täytyy pohtia ja suunnitella jokaiselle koiralle yksilöllisesti. Tämä kurssi on sitä varten.

Kurssille ovat tervetulleita kaiken tasoiset koirakot. Olitpa sitten aivan alussa aloittamassa seuraamisen opettamista pennulle tai ehkäpä haluat muuttaa/korjata joitain asioita siitä. Seuraamistekniikan muuttaminen on monesti iso projekti, mutta mitä nopeammin työhön tartut, sen parempi.

Kurssilaiset voivat lähettää omia videoitaan kommentoitavaksi ja siten saat juuri sinun koirallesi sopivat koulutusohjeet.

 Lisätietoja: toko@maarithellman.fi

Kurssin kesto: 50 pv


Kauko-ohjaus (verkkokurssi)

Kauko-ohjaus on teknisesti hyvin vaativa tokoliike. Ei riitä, että koira vaihtaa oikean asennon vaan sen lisäksi asennonvaihtojen tulisi olla nopeita ja asentojen puhtaita. On sanomattakin selvää, että näiden opettaminen vaatii paljon toistoja ja on pitkä projekti.

Tällä kurssilla treenataan kauko-ohjauksen tekniikkaa aloittaen perusteista. 

Kurssin esimerkkien avulla pystyt harjoittelemaan  asennonvaihtoja itsenäisesti. Osallistujat voivat halutessaan myös antaa harjoitusvideonsa kouluttajan kommentoitavaksi.

Lisätietoja: toko@maarithellman.fi

Kurssin kesto: 50 pv