KoiraEnergiaa
fi

Tilaus- ja peruutusehdot


Tilaaja voi peruuttaa koulutuksen maksutta viimeistään 10 vuorokautta ennen alkamisajankohtaa. Monta koulutuskertaa sisältävän kurssin voi peruuttaa viimeistään 10 vuorokautta ennen ensimmäisen koulutuskerran alkamisajankohtaa. Peruutettavasta koulutuksesta suoritetun maksun palautuksesta peritään palautuskulujen kattamiseksi 4 €/maksu. Peruutuksen vaihtoehtona on mahdollisuus sopia koulutukselle uusi ajankohta.

Alle 10 vuorokautta ennen alkamisajankohtaa perutuista koulutuksista ja kursseista veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. 

Alle 24 tuntia alkamisajankohtaa perutut koulutukset veloitetaan täysimääräisenä. 

Koiran tai ohjaajan sairastumisesta johtuvat koulutuksen peruutukset korvataan täysimääräisenä lääkärintodistusta vastaan.

Kurssin (tai yksittäisen kurssikerran) tai koulutuksen voi myydä eteenpäin. Tämä ei koske verkkokurssia, joka on jo alkanut. 

Jos koulutusten järjestämiselle muodostuu ylivoimainen este, esimerkiksi viranomaisrajoitus tai kouluttajan sairastuminen, koulutuksen järjestäjä voi siirtää, järjestellä uudelleen tai peruuttaa koulutuksia. Järjestäjän peruuttamien koulutusten maksut palautetaan. 

------

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot