KoiraEnergiaa

Koulutukset

Kokopäiväkoulutus

Tarjoan koirien tottelevaisuuskoulutusta seuroille ja muille ryhmille. Koulutuksessa keskitytään löytämään oikeanlaiset tavat opettaa uusia asioita koiralle ja/tai ratkomaan koirakon haasteita. Samalla ohjaaja saa selkeät ohjeet miten jatkaa treenejään eteenpäin. Koulutuksia voidaan järjestää kaikkina viikonpäivinä klo 8 ja 21 välillä.

TOKO-Valmennus

Valmennus eroaa normaalista koulutuksesta siten, että tapaamiset sovitaan säännöllisesti, yleensä kerran kuukaudessa. Yhdessä valmennettavan kanssa määritellään tavoitteet, jonka jälkeen suunnittelemme harjoitukset siten, että tavoitteet ovat saavutettavissa. Tavoitteet ovat koirakkokohtaisia, toiset tavoittelevat huipulle ja toiset alempien luokkien koulutustunnusta. Myös pennun tai nuoren koiran kanssa on hyödyllistä aloittaa valmennustunnit. 

Valmennus voidaan toteuttaa myös etäkoulutuksena. 

Yksilökoulutus

Yksärille voi tulla, joko yksin tai kaverin kanssa. Yksilökoulutus voi olla pidempiaikaista valmennusta tai yksittäinen tunti. 

Yksilökoulutukset voidaan toteuttaa myös etäkoulutuksena.

Luennot

Luentojen aiheet voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti. 


Verkkokoulutukset 

Tunnistusnoutokurssi 1

Opeta koirasi työskentelemään tunnistusnoudossa itsenäisesti ja varmasti. Menetelmä perustuu koiran omaan oivaltamiseen, jolloin koiralle kehittyy hyvä motivaatio ja itseluottamus tehtävää kohtaan. Tunnistusnouto 1 -kurssilla aloitetaan liikkeen opettaminen aivan alusta ja edetään oman kapulan tunnistamiseen mahdollisesti myös erilaisissa häiriöissä. Osallistujille ei ole ala- tai yläikärajaa myös pennut tervetulleita.  Kurssi toteutetaan facebook-ryhmänä, jonne osallistujat saavat lisätä myös omia videoitaan kommentoitavaksi. 

Kurssin kesto: 7 viikkoa Hinta: 49 € (7 € / viikko)